PARKURA TMF'DEN TAM PUAN!..

PARKURA TMF

Gönen`de geçen yıl mahalli yarışlarla açılan Gönen Motocross parkuru TMF yetkililerinden tam not aldı.

Gönen`de geçen yıl mahalli yarışlarla açılan Gönen Motocross parkuru TMF yetkililerinden tam not aldı.

Ulaşımı, konaklaması, konumu açısından tam Avrupa’daki emsallerinden çok üstün bir parkur olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gönen Motocross Parkuru bu yıl yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına ve diğer yarışlar için gün sayıyor.

Hocaları Memduh Şenkalaycı nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Ata Nurcan (450 CC), Galip Baysan (450 CC), Mücahit Talha Zengin (250 CC), Mustafa Çetin (250 CC), Efnan Malimaki (85 CC), Emircan Şenkalaycı (85 CC), Furkan Malimaki (65 CC), Akil Ulusan (50 CC), Buğrahan Bayraktal (50 CC) motorları ile parkurda 20-21 Temmuz tarihlerinde yaptıkları antrenmanlarının ardından önümüzdeki hafta daha geniş katılımlı 27-28 Temmuz tarihlerinde bir antrenman programı gerçekleştircekler.

TMF Yetkilisi Ali Ulusan ve TMF As Başkanı Ogün Baysan 20-21 Temmuz tarihlerinde parkurda yaptıkları incelemelerde, yapılan Ambulans yolları ile birlikte teknik olarak on numara bir parkur olmuş dediler.

TMF Yetkilisi Ali Ulusan; “Parkur teknik olarak başarılı olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederim”. “Motocross parkuru zemini Avrupa da kilerden farkı olmayıp, tekniği ve yer ve yapılış olarak birçok parkurdan üstün. Aynı zamanda tüm yaşlara hitap edebilecek rampaları olması sebebi ile burada çok başarılı antrenmanlar yapılmaktadır. TMF kendi bünyesindeki parkurlarda sporcularını daha iyi yetiştirebilmek için bir parkur sorumlusu atayarak, sorumlunun bu işi bilen gerektiğinde sporculara her açıdan destek olabilecek ( mekanik, eğitim ve iyi bir rehber) kişiyi atayarak parkurun daha verimli kullanılmasını sağlamaktadır. Zaten var olan ve Memduh Şenkalaycı tarafından da bilinen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi neticesinde Avrupa daki sayılı parkurlar arasına girecektir. Etrafında Ambulans yollarının yapılmış olması can güvenliği ve rampaların hızlanma mesafeleri birbirlerine olan mesafeleri Avrupa Motosiklet Federasyonu (UEM) standartlarına uygun yapılmış olması biz leri çok memnun etmiştir. Parkurun, Gönen ilçesinin tanıtımına turizm açısından daha iyi noktalara gelmesinde büyük rol oynayacağı inancındayım.” Dedi.

Memduh Şenkalaycı; “ Başta Gönen İlçe Kaymakamına, Belediye Başkanına, TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar’a, TMF As Başkanı Ogün Baysan’a bizlere böylesi güzel parkuru kazandırdıkları için çok Teşekkür Ederim.” Dedi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı